ANTİAD 10. yılını büyük çoşkuyla kutladı.

2012 yılında kurulan Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) 10.yaşını bir otelde kutladı

Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) 10.yaşını bir otelde kutladı. 10.Yıl kutlamasına eşleri ile katılan üyelerin yanı sıra, ATSO Başkanı Davut Çetin, AOSB Başkanı Ali Bahar, iş insanı Mustafa Yılmaz, ANTGİAD Başkanı Osman Sert, AGC eski başkanı Mevlüt Yeni, ASKON Antalya Şube Başkanı Cahit Urfan, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, CHP Altyapı Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdamar, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Sarı, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal ve diğer davetliler katıldı.

Sorumluluk dayanışma ruhu ve liderlik

Derneğin kuruluş günü kutlamasında ilk konuşmayı dernek genel sekreteri Bilal Köleoğlu yaptı. Köleoğlu, “Antalya’nın ve ülkemizin ekonomik, turistik, sosyal ve kültürel kalkınmasına, sorunlarının çözümüne katkı sunmak, sosyal sorumluluk bilinci, dayanışma ruhu ve liderlik vasıfları ve sürekli gelişim ilkesi ile hareket edilmesini sağlamak, üyeleri arasında ticari iş birliğini arttırmak, teşvik etmek ve destek olmak, yerel, ulusal ve uluslararası arenalarda üyelerinin marka değerini artırmak, gerek kendi içinde gerekse dışarıda tam bir demokrasi anlayışı içerisinde hareket etmek üzere 10 yıl önce 11 kurucu üyemizin öncülüğünde şehrimize kazandırılmış önemli bir sivil toplum kuruluşudur” dedi.

Köleoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Derneğimiz kurulduğu günden bu tarafa önce Antalya mottosuyla çalışmalarına devam etmiş, şehrimizi ve üyelerimizi her platformda en iyi şekilde temsil etmiş, kurumsal yapısını tamamlamış, yaptığı organizasyon ve çalışmaları geleneksel hale getirmiştir. Gerek gündemdeki konulara yaklaşımımız, gerekse yıllardır inançla ve kararlılıkla hayata geçirdiğimiz çalışmalar sonucunda, kamuoyunda ve karar mercilerinde fikirlerine önem verilen bir kuruluş olmayı başardık. On yıla sığdırdığımız bu başarılar kolay elde edilmedi. Ve bunları hiç kimse bize altın tepsi içinde sunmadı. Hepsini zor yoldan, büyük fedakârlıklarla elde ettik. Kendi şirketlerimize, ailemize ayırabileceğimiz zamanı ve olanakları ANTİAD’ın güçlenmesi aynı zamanda da faaliyetlerini zenginleştirmesi için seferber ettik”

ANTALYA’DA SÖZ SAHİBİ OLDUK

Köleoğlu’nun konuşmasının ardından mevcut başkan Ferhat Yıldız söz aldı. Yıldız “ Derneğimiz Antalya’mızın ve Türkiye'nin sorunlarında hep Antalya lehine tutumuyla katkı koyan ve aynı zamanda üyelerimizin sorunlarına sahip çıkarak üye şirketlerimizi geliştirmeye, büyütmeye yönelik çalışmalar yapmayı hedef edinmiş en önemli sivil toplum örgütlerinden birisidir. Kurulduğu ilk günden itibaren Antalya’mıza her alanda hizmet eden derneğimiz, kentin bütün sorunlarını kendine sorun etmiş, sorumluluk almış, kent adına olumlu olduğunu düşündüğü her konunun takipçisi olmuştur. Derneğimiz 10. Yılını kutladığımız bugüne kadar birçok ödüllü sosyal sorumluluk projeleri, karşılıksız verdiği öğrenci bursları, sonuç odaklı üye ticari koordinasyon toplantıları, kentin cemiyet hayatına yön veren ANTİAD buluşturuyor programları, üyelerimizin ve ailelerimizin tanışmasını kaynaşmasını sağlayan yaza merhaba partileri, piknikler, milli birlik ve beraberlik temalı 30 Ağustos Zafer Bayramı Galası ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Galası, bizim doğum günümüz olan kuruluş yıldönümü galaları, iftar çadırları, iftar yemekleri, ihtiyaç sahipleri için hazırladığı ramazan erzak yardımları,  yardım kampanyaları, üye iş yeri ziyaretleri, protokol ziyaretleri fuarlar, yurt içi yurt dışı geziler, yemekli üye toplantıları gibi yaptığı organizasyonların birçoğunu geleneksel hale getirerek Antalya kamuoyunda adından sıkça söz ettirerek Antalya komu oyunda söz sahibi olmuştur” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından dernek kurucu başkanlarına, gecenin gerçekleşmesine katkı koyan sponsorlara ve derneğe yeni üye olan iş insanlarına plaketleri sunuldu. Plaket ve pasta töreninin ardından ses sanatçı Bülent Serttaş sahne aldı.