Bilal Köleoğlu ve Ekibi ANTİAD’ın Bayrağını Devraldı

Hotel Su’da gerçekleştirilen, Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) 6. Olağan Genel Kurulu’nda tek başkan adayı olan Bilal Köleoğlu ve aday yönetim kurulu yapılan yüksek katılımlı oylamanın ardından 106 üyenin oyuyla seçilerek, göreve geldi.

 

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Yıldız, “2020 yılında değerli başkanımız Ersen Göksan ve ekibinden devraldığımız ANTİAD bayrağını daha yükseklere çıkartmak için yönetim kurulumuzla birlikte canla başla çalıştık.  Zamanımızı ve enerjimizi ANTİAD için harcadık. Geldiğimiz bu noktada tüm yaşanan sıkıntılara rağmen aldığımız emaneti gönül rahatlığıyla Bilal Köleoğlu ve ekibine devretmenin onurunu yaşıyoruz” diye konuştu.  

“ANTALYA STK’LARI AASINDA BİR MARKA OLDUK”

ANTİAD’ın “Gücümüz Antalya’dan” felsefesiyle yola çıktığını hatırlatan Ferhat Yıldız, “Bizden önceki bütün yönetim kurullarımız gibi biz de sizlere layık olmaya çalıştık. Gücümüzü sizden alarak ANTİAD’ı Antalya’nın en etkili derneklerinden biri yapma gayretinde olduk. Kurumsal yapımızı sağlamlaştırdık, mali yapımızı bağış kültürünü yerleştirerek güçlendirdik. Üye sayımızı arttırdık, yaptığımız her etkinlik Antalya kamuoyunda ses getirirdi. Antalya STK’ları arasında bir marka olduk. Bu eseri hep beraber oluşturduk” diyerek görev sürelerince gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

“ANTİAD’IN ÖYKÜSÜ YAZILMAYA DEVAM EDECEK”

Yapılan seçimle bayrağı devralan yeni başkan Bilal Köleoğlu ise; “Önümüzdeki üç yıllık dönemde; tüm üyelerimizin görüş, öneri, destek ve eleştirilerinin yanı sıra aktif katılımlarıyla dernek çalışmalarımızda yol alacağız. Bu inanç ve kararlılıkla; Cumhuriyet’in ilkeleri ışığında; ülkemize, değerlerimize sahip çıkarak, üyelerimizin değerleri en büyük önceliğimizdir. Bu salondaki tecrübe, akıl ve enerji ANTİAD’ın öyküsünün yazılmaya devam edeceğinin en güzel göstergesidir. Aldığımız değerli ve bu büyük mirasın sorumluluğunun farkındayız. Bu yüzden birbirinden önemli ve değerli projelerimizle çok çalışacağız” dedi.

 “ANTİAD’IN VAR OLAN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ”

ANTİAD’ın kuruluşundan bu yana üye olduğunu hatırlatan Bilal Köleoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Ne mutlu bana ki ANTİAD’ın kurucu yönetim kurulu üyeliği, ardından 1. Dönem genel sekreterlik görevi, 4. dönem başkan adayı, 5. dönem başkan yardımcılığı ve genel sekreterlik ve şimdi de başkan adayı oldum. Cumhuriyetimizin 100. yılında; ben ve yönetim kurulu ekibim bu dönemde de ANTİAD’ın var olan gücüne güç katacak. Üyelerimizi ve ülkemizi en doğru ve etkili şekilde temsil edeceğiz.”