ANTİAD'ın Konuğu Vali Ersin Yazıcı

Antalya İş İnsanları Derneğimizin (ANTİAD) Hilton DoubleTree Otel'de düzenlediği kahvaltılı toplantıda konuk, Antalya Valisi Ersin Yazıcı oldu.

Dernek üyelerimizin ve basının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda konu ise deprem bölgesine yapılan yardımlar oldu. Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal Köleoğlu, "Bölgeye 329 yaşam konteyneri, bir tane içi oyuncak dolu çocuk oyun konteyneri, 2 tane de 7 kişilik tuvalet lavabo ile çok sayıda jeneratör, elektrik panosu, ısıtıcı, soba, yatak, battaniye, yorgan, kıyafet, ayakkabı ve gıda yardımı götürdük. Ayrıca farklı kurumlar da yardımların sevkiyatına da destek oldu. Büyük bir hassasiyet ve takiple çalışmaları yürüttük" diyerek deprem bölgesi için yapılan çalışmaları anlattı.

Vali Ersin Yazıcı ise ANTİAD’a deprem bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçları konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür etti. Antalya’dan deprem bölgesine toplamda 2 bine yakın konteyner gönderildiğini söyleyen Vali Yazıcı, "ANTİAD’a deprem bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçları konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bölgedeki ihtiyaçlar devam ediyor. Bu konuda çalışmaların el birliğiyle devam etmesi gerekiyor. ANTİAD, hızlı hareket ederek, çok sayıda insanın yardımına koştu. Bunu bulup başarmak çok zor. Güzel iş başardılar. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.